Controles

Voorkomen is altijd beter dan genezen

Door regelmatige controles kan uw tandarts eventuele problemen vroegtijdig opsporen en behandelen. Bij voorkeur controleren wij uw gebit elk half jaar.

Misschien heeft u niet het gevoel dat er iets mis is met uw gebit, maar het is essentieel om regelmatig een controle uit te voeren. Zo blijft uw mond gezond. Wij zorgen dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden aangepakt. Het helemaal voorkomen van problemen is natuurlijk altijd ons doel. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Controle bij kinderen

Laat u zelf 1 keer per jaar uw gebit controleren? Dan adviseren we alsnog om uw kind elk half jaar langs ons te sturen voor controle. We raden aan hier rond het tweede jaar van de kleine mee te beginnen. Het is belangrijk om een kind kennis te laten maken met de tandarts. Het zorgt voor vertrouwen en ze leren dat deze periodieke controle erbij hoort. De tandarts kan bovendien nuttige tips geven, over het poetsen bijvoorbeeld. Vind uw kindje het nog eng, dan mag hij of zij uiteraard bij papa of mama op schoot!

De behandeling of controle bij een kind proberen we zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij zijn gespecialiseerd in de omgang met kinderen. Ontstaat er toch angst, dan kunnen onze professionele medewerkers hier op de beste manier mogelijk mee omgaan.

Onze tandheelkunde specialisten

We hebben al jaren een hecht team aan specialisten en ondersteunend personeel. Graag stellen we onszelf aan u voor: