Over ons

wat wij doen

Meer dan 18 jaar ervaring

We zijn een moderne tandartsenpraktijk en garanderen een duurzame, hoogwaardige behandeling van uw gebit. Onze focus ligt voornamelijk op preventie. Is er toch een behandeling nodig, dan hebben wij de expertise in huis om u te helpen.

Onze praktijk is gevestigd in woon- en zorgcomplex De Biezenkamp in Leusden. Het bestaat uit huurappartementen voor 55-plussers. Wij zitten op de begane grond in het gezondheidscentrum samen met huisartsen, een apotheek en een fysiotherapeut. Al deze disciplines helpen elkaar waar nodig. De fysiotherapeut is bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het kaakgewricht.

Tandartsenpraktijk Leusden bestaat al sinds 2008. Met 4 ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten bieden we de beste service mogelijk. In de loop van de tijd hebben we twee tandartspraktijken uit de buurt overgenomen. Dit heeft geresulteerd in een mooi en divers klantenbestand.

Ook wordt onze praktijkruimte gebruikt door kunstenaars als expositieruimte.

Nieuwe patienten

Onze patiënten komen altijd op de eerste plaats. We nemen de tijd voor iedereen, jong en oud, en geven altijd eerlijk en open advies.

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk die persoonlijke aandacht en preventie hoog in het vaandel heeft staan?

Maak kennis met ons team

Team

We hebben al jaren een hecht team aan specialisten en ondersteunend personeel. Graag stellen we onszelf aan u voor:

Tandartsassistente (in opleiding)