Implantologie

Gespecialiseerd in implantologie

We zijn gespecialiseerd in implantologie. Dit is een chirurgisch specialisme van de tandheelkunde. Het gaat hierbij om het plaatsen van tandheelkundige implantaten. Een implantaat neemt de functie over van de wortel van de verloren tanden of kiezen. Het is een titanium schroefje dat in de boven- of onderkaak wordt geplaatst.

Implantaten bieden een veilige en permanente oplossing om een of meer tanden te vervangen. Ze fungeren als steun voor enkele kronen en gedeeltelijke of volledige, vaste of uitneembare bruggen.

Officiële academische onderwijspraktijk

Onze praktijk is officieel een academische onderwijspraktijk voor de postacademische opleiding van implantologen van het International Medical College. Met meer dan 18 jaar opleiding ervaring aan het International Medical College (Universiteit van Duisburg Essen) en 2 master diploma’s in implantologie is er tijdens onze behandelingen veel expertise aanwezig.

De voordelen van implantologie

Met tandheelkundige implantaten kan in overleg met de cliënt worden gekozen voor een vaste rehabilitatie. Hierbij zijn geen onesthetische, uitneembare prothesen meer nodig. Wat iemand ervoor terugkrijgt is het natuurlijke comfort van de eigen tanden en kiezen.

Meer voordelen van implantologie:

  • Behoud van de esthetiek van het gezicht. Het ontbreken van tanden en kiezen kan ervoor zorgen dat de botstructuur verandert.
  • Verbetering van het zelfvertrouwen.
  • Herstel van het kauwvermogen.
  • Het kunnen eten zonder de belemmeringen van het ontbreken van de eigen tanden.

Ook behoefte aan een veilige oplossing om tanden te vervangen? Onze specialisten staan voor u klaar. Met meer dan 18 jaar ervaringen en 2 master diploma’s in implantologie bieden wij u graag een permanente oplossing voor missende tanden.

Onze tandheelkunde specialisten

We hebben al jaren een hecht team aan specialisten en ondersteunend personeel. Graag stellen we onszelf aan u voor: